Of log in met...

Geef ons een like!

Welkom op babyopvang.be!

Voor velen worden de kinderwens en de dromen die er mee gepaard gaan vaak het begin van een nachtmerrie die “baby- of kinderopvang” heet. Niet altijd staan grootouders en familie klaar om voor uw ukkepup te zorgen. Dit probleem sleept reeds geruime tijd aan en krijgt niet altijd een degelijke oplossing. Het tekort aan goede opvang is zelfs zo schrijnend dat jonge koppels meestal reeds opvang moeten gaan zoeken nog voor ze 'zwanger' zijn...
 
Met deze site willen we mensen helpen om een goede opvang te vinden in hun onmiddellijke omgeving. Met meer dan 2000 gecatalogeerde crèches en opvangcentra kunnen we alvast een duwtje in de goede richting geven.
 
Bekijk hier commentaren, foto's en dergelijke meer van de plaatsen waar uw kleintje misschien wel zal gaan vertoeven. Op onze homepage vindt u alvast enkele mogelijkheden in uw directe omgeving. U kan ook uitgebreid zoeken via onze handige zoekmodule waar na ingave van een paar criteria opvangplaatsen voorgesteld worden.
 
We wensen u alvast veel succes met uw zoektocht.
Het webteam van babyopvang.be
 
Nieuw op babyopvang.be
 
Het digitale heen-en-weer schriftje is een feit! Maak nu je eigen platform als kinderopvang aan en deel alles privé met de ouders qua algemene info en opvolging van de kindjes zoals slaap- en eetgedrag, aanwezigheden en nog veel meer... Interesse? Contacteer ons via info@babyopvang.be en geniet van één maand gratis op je abonnement!